رئيس پليس فتا ويژه شرق استان تهران از شناسايي ودستگيري گرداننده صفحه مبتذل در شبکه هاي اجتماعي ، خبر داد.
سرهنگ محمدي رئيس پليس فتا ويژه شرق استان تهران در تشريح اين خبرگفت: در رصد هاي مستمر ،کارشناسان اين پليس موفق به شناسايي صفحه اي مجرمانه با محتواي فروش اقلام ممنوعه در يکي از شبکه هاي اجتماعي شدند.
اين مقام انتظامي افزود: با توجه به استفاده گرداننده يا گردانندگان صفحه از تصاوير و مطالب تحريک آميز، موضوع در دستور کار ويژه پليس فتا شرق استان تهران قرار گرفت.
سرهنگ محمدي بيان داشت: با پيگيري مستمر و با انجام اقدامات پيچيده فني، هويت و مشخصات گرداننده صفحه مذکور استخراج و با هماهنگي مقام قضايي دستگير شد و در اين راستا اقلام و اجناس ممنوعه از وي کشف گرديد.
وي در ادامه تصريح کرد: متهم در بازجويي فني بعمل آمده به جرم خود اعتراف وانگيزه خود از اين عمل کسب درآمد عنوان کرد.
سرهنگ محمدي اذعان داشت: پرونده پس از تکميل مستندات، به همراه متهم جهت سير مراحل قانوني به دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان ورامين تحويل داده شد.
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان |
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید |
||||||||
|
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 04,فوریه,2025